Sterhaven 1 – Another new beginning (Geweest)

De Aarde is onbewoonbaar. Dankzij een lotterij ben jij geselecteerd om de mensheid voort te laten bestaan op een verre planeet, P-328. Na een vlucht van honderden jaren is het eindelijk tijd om te ontwaken op een nieuwe wereld, maar niets gaat zoals verwacht.

In plaats van een warm onthaal door de eerste kolonisten, wordt je verwelkomt door een alarm. Geen ontvangende leiders, maar alleen verwarde mede-kolonisten. Geen voorbereide rol of taak, maar een onzekere samenleving op een nieuwe planeet zonder sturing. Gelukkig herken je een aantal mensen van het kolonieschip.

Hoe zullen jullie de nieuwe kolonie starten? Wat is er gebeurt met de eerste kolonisten? Welke mysteries, dreigingen en ontdekkingen zijn er op P-328?

In het weekend van 15-17 september organiseert Stichting Fabel het eerste evenement van science-fantasy LARP Sterhaven.

Tijdens dit eerste evenement leren alle karakters elkaar kennen, en komen ze voor het eerst in aanraking met de mysteries van P-328. Omdat de LARP ook voor de spelleiding nieuw is, kan het zijn dat er na, of misschien zelfs tijdens, het spel aanpassingen zullen zijn in de regels.

(inschrijvingen zijn gesloten)


Datum en Tijd 
Van 15 september om 20:00
tot en met 17 september 2023 16:00

Locatie 
Scouting Skoltaro
Oude Needseweg 3
Eibergen