Sterhaven 3 – Echoes of a Mind

De kolonisten hebben kennis gemaakt met een andere groep mensen van Aarde, De Verrijzing, maar deze ontmoeting is uitgelopen op gewapende schermutselingen, die alleen afgebroken werden door de hevige storm die de afgelopen week gewoed heeft.

Deze storm heeft het onmogelijk gemaakt voor shuttles van de Verrijzing om te vliegen, en het zeer lastig gemaakt om langere tochten buiten de kolonie te maken. Nu het weer verbeterd is, is het weer mogelijk om de omgeving te verkennen.

Shuttles vliegen nu weer af en aan, zonder veel duidelijkheid te geven wat de Verrijzing doet. Ook is het nog steeds onbekend waar de laatste leden van de Alpha-groep zijn, of waarom ze nou de kolonie ontvlucht zijn. De Beta-groep heeft voldoende werk te doen op “Sterhaven 3: Echoes of the Mind.”
 


In het weekend van 11 – 13 oktober 2024 organiseert Stichting Fabel het derde evenement van science-fantasy LARP Sterhaven.

Inschrijflink (Deadline 4 Oktober, 27 September voor spelers)
Inschrijflink Sterhaven 03: Echoes of a Mind

Karakter formulier link (deadline 27 September)

Karakter formulier (voor spelers)


Datum en Tijd 
Van 11 Oktober 2024 om 20:00 uur.
tot en met 13 Oktober 2024 om (ongeveer) 15:00 uur.

Starttijd en incheck
Als je ons wilt helpen met opbouwen ben je welkom vanaf circa 11:00 uur bij de opslag, of circa 12:00 uur op de locatie. Exacte tijden volgen in de aanloop naar het evenement.
Spelers die hun eigen spullen willen opbouwen zijn welkom vanaf 15:00 uur.
Het evenement start om 20:00 uur.
We verwachten op zaterdag en zondag rond 10:00 uur te beginnen, met een soft-tijd-in rond 09:00 uur.

Locatie 
Scouting Skoltaro
Oude Needseweg 3
Eibergen

Let op: de locatie is slecht toegankelijk voor rolstoelen, rollators, etc.
Er is géén bruikbare douche op de locatie.
Parkeren kan langs het zandpad voor de locatie.
De dichtstbijzijnde bushalte is Peppeldijk. Deze is op ongeveer een kwartier lopen van het terrein, dus het is handig om middel het #Logistiek kanaal op Discord een lift te regelen.

Overnachting
Op het terrein kan alleen overnacht worden in een zelf mee te nemen tent. Binnen slapen is alleen in overleg mogelijk wegens beperkte ruimte. De locatie is voorzien van toiletten.

Wil je In-character een kampement opzetten, neem dan contact op met de spelleiding.

Maaltijden
Ontbijt op zaterdag en zondag zijn bij de prijs in begrepen, en zijn om 09:00 uur.

Avondeten op zaterdag is opt-in, en kost € 6 per persoon. Neem ZELF bord, beker en bestek mee!

Je vindt de ingrediëntenlijst hier. Er wordt geen rekening gehouden met allergieën, maar het avondeten biedt opties voor zowel vegetarier als omnivoor.

Snacks en drank kun je krijgen aan de bar. Hiervoor heb je een persoonlijke tabkaart nodig (€5, €10, of €20). Deze kun je kopen aan de bar, of bij je inschrijving.

Kosten
Betalingen voor 13 September 2024:
Speler: 65,- 
NPC/Crew/SL: 50,-

Betalingen op of na 13 September 2024:
Speler: 70,- 
NPC/Crew/SL: 55,-

Deadlines
Het eten op zaterdagavond kost € 6 extra.
Het karakter formulier voor spelers moet ingevuld zijn voor 27 September.
De inschrijving sluit op 4 Oktober 2024.

Karakters
Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar SL@Sterhaven.nl

Sterhaven 2 – Superior to your own former self (Geweest)

Na een ruwe ontwaking op P-328, en het ontdekken dat de onbewoonde planeet helemaal niet onbewoond is, is het enigzins rustig op de kolonie. De meest kritieke zaken zijn geregeld en de kolonisten hebben orde geschapen in de chaos die achterbleef na het verdwijnen van de Alpha-groep. Nu is er eindelijk tijd voor grotere plannen.

Waar leiden de sporen van de Alpha-Groep naartoe? Wat is er te weten te komen over de buitenaardse Druug? Waar komt de onbekende technologie vandaan? De Beta-groep heeft voldoende werk te doen op “Sterhaven 2: Superior to your own former self.”


In het weekend van 10-12 mei 2024 organiseert Stichting Fabel het tweede evenement van science-fantasy LARP Sterhaven.

(inschrijvingen zijn gesloten)


Datum en Tijd 
Van 10 mei 2024 om 20:00 uur.
tot en met 12 mei 2024 om (ongeveer) 15:00 uur.

Locatie 
Scouting Skoltaro
Oude Needseweg 3
Eibergen

Sterhaven 1 – Another new beginning (Geweest)

De Aarde is onbewoonbaar. Dankzij een lotterij ben jij geselecteerd om de mensheid voort te laten bestaan op een verre planeet, P-328. Na een vlucht van honderden jaren is het eindelijk tijd om te ontwaken op een nieuwe wereld, maar niets gaat zoals verwacht.

In plaats van een warm onthaal door de eerste kolonisten, wordt je verwelkomt door een alarm. Geen ontvangende leiders, maar alleen verwarde mede-kolonisten. Geen voorbereide rol of taak, maar een onzekere samenleving op een nieuwe planeet zonder sturing. Gelukkig herken je een aantal mensen van het kolonieschip.

Hoe zullen jullie de nieuwe kolonie starten? Wat is er gebeurt met de eerste kolonisten? Welke mysteries, dreigingen en ontdekkingen zijn er op P-328?

In het weekend van 15-17 september organiseert Stichting Fabel het eerste evenement van science-fantasy LARP Sterhaven.

Tijdens dit eerste evenement leren alle karakters elkaar kennen, en komen ze voor het eerst in aanraking met de mysteries van P-328. Omdat de LARP ook voor de spelleiding nieuw is, kan het zijn dat er na, of misschien zelfs tijdens, het spel aanpassingen zullen zijn in de regels.

(inschrijvingen zijn gesloten)


Datum en Tijd 
Van 15 september om 20:00
tot en met 17 september 2023 16:00

Locatie 
Scouting Skoltaro
Oude Needseweg 3
Eibergen