Sterhaven 2 – Superior to your own former self (Geweest)

Na een ruwe ontwaking op P-328, en het ontdekken dat de onbewoonde planeet helemaal niet onbewoond is, is het enigzins rustig op de kolonie. De meest kritieke zaken zijn geregeld en de kolonisten hebben orde geschapen in de chaos die achterbleef na het verdwijnen van de Alpha-groep. Nu is er eindelijk tijd voor grotere plannen.

Waar leiden de sporen van de Alpha-Groep naartoe? Wat is er te weten te komen over de buitenaardse Druug? Waar komt de onbekende technologie vandaan? De Beta-groep heeft voldoende werk te doen op “Sterhaven 2: Superior to your own former self.”


In het weekend van 10-12 mei 2024 organiseert Stichting Fabel het tweede evenement van science-fantasy LARP Sterhaven.

(inschrijvingen zijn gesloten)


Datum en Tijd 
Van 10 mei 2024 om 20:00 uur.
tot en met 12 mei 2024 om (ongeveer) 15:00 uur.

Locatie 
Scouting Skoltaro
Oude Needseweg 3
Eibergen